Lishat në fytyrë

Lishat në fytyrëPjesët e lëkurës në kokë, të përfshira më sëmundjen e lishave (trihofitisë) ose me rrebullin gishtor, duhet lagur me uthullën e mollës, disa herë në ditë, duke filluar prej mëngjesit dhe derisa të bihet në gjumë (uthulla e mollës është antiseptik i jashtëzakonshëm).