Londër, sfilatë të brendshmesh “alternative”

Të errëta apo të rilindura?! Të brendshmet e sfilatës së Londrës janë pa dyshim alternative.

Modele të pazakonshme prezantojnë të brendshmet e “Spitafield Market”, ku dhe na tregojnë një femër, së cilës nuk i pëlqen të qendrojë “brenda kornizave” as edhe tek veshjet intime.Foto nga sfilata