Make up-i i duhur për në shkollë

make upTashmë vera po ikën dhe ditët e zëna të shkollës po rikthehen.
Sot do t’iu japim disa ide se si të dukeni të mrekullueshme me make up të lehtë dhe aspak të ngarkuar.

Sigurohuni mirë që të mos dukeni shumë të rënduara dhe të dukeni sa më shumë origjinale.

Për t’iu zgjatur sa më tepër make up – i duhet të siguroheni që produktet të jenë sa më cilësore. Gjithashtu pas fondatinës së lëngshme sigurohuni gjithmonë që të vini pudrën pluhur që të  mbulojë çdo imperfeksion në lëkurën tuaj.

Për më tepër ju sugjerojmë të shikoni videon e mëposhtme: