Make-up joshes per pranvere

Nje truk seksi dhe i thjeshte paraqitet per pranveren e 2011.

Deshire per nje look te ri? Inspirohuni nga truku qe keni ne pare neper pasarelat e 2011. Theksi bie tek syte, buzet natyrale, dhe lekura “tredimensionale” fale lojes me drite hijet.

Ja sesi mund ta krijojme kete look:

1- Evidentoni syte me nje laps te zi( ne brendesi te syve, siper dhe poshte)

2- Aplikoni nje ton sysh me efekt “smokey”, rreth syve(siper dhe poshte)

3- Ktheni qerpiket me kthyesen perkatese dhe aplikoni rimelin ne te gjithe gjatesine e qerpikeve.

4- Vizatoni vetullat ne menyre natyrale dhe mos i beni shume te erreta gjithashtu krihini ato me kujdes.

5- Per faqet mos perdorni fard, por dy produkte: Medium deep bronzer(nje produkt kompakt dhe kremoz) dhe Mineral natural powder( nje puder minerale me ngjyre me te hapur) per te krijuar drite dhe hije.

6- Zgjidhni nje buzekuqe paksa te hapur ne tonalitet e te kaftes apo portokallise.

7- Aplikoni nje manikyre ngjyre te ndezur ne thonjte e kembeve dhe te duarve.