Make up me shkëlqim për netët verore

Jeni duke u bërë gati për një darkë jashtë ose për një koktej ku duhet doemos të shkëlqeni? Ose po dilni me të dashurin tuaj në një vënd luksoz dhe mjaft elegant? Sot do t’iu japim disa ide shumë të mira se si të aplikoni make up- in perfekt për rastet e veçanta.

Mund ti shtoni disa xixa më tepër make up – it tuaj, dhe do të keni një pamje fantastike. Duke qënë se është sezoni veror ju mund ti shtoni pak më tepër shkëlqim syve tuaj.

Do të shkëlqeni si një diamant me këto modele që ndodhen më poshtë, për më tepër hidhini një sy:

 

make up    make up (2)make up (1)make up (3)make up (4) make up (5) make up (6) make up (7) make up (8) make up (9) make up (10)   make up (11)make up (14)make up (13)