Make up për mbremjet verore

Make up-i i mbrëmjeve verore është një festë ngjyrash energjike, me kombinime ngjyrash të forta të ëmbla dhe të lehta, mund të kombinoni make up-in tuaj me ngjyrën e veshjes. Kini kujdes të aplikoni këto modele vetëm në darkë, në mbrëmjet e gjata dhe plot zhurmë të verës.

Do jeni mbretëresha e mbrëmjes!

 

make up make up (1) make up (2) make up (3) make up (4) make up (5) make up (6) make up (7)

Komento