Make up rrezëllitës për këtë verë

make up (7)Tashmë jemi në sezonin e verës dhe make up-i është një element shumë i rëndësishëm për një pamje sa më të plotësuar.

Gjithmonë mos harroni se në verë nuk preferohet make up-i i rëndë, përkundrazi sa më natyral të jetë make up-i aq më e bukur dhe rrëzëllitëse do të dukeni.

Rrezet e nxehta të diellit mund të ndikojnë negativisht për make up-in tuaj, ne ju këshillojmë që kurrë mos të dilni nga shtëpia pa aplikuar në lëkurë kremin kundra diellit.

Make up që shkëlqen është motoja për këtë verë.

make up (2) make up (4)

make up (3)make up