Make up si Kim Kardashian

AMBER LOUNGE FASHION SOIREEE kemi parë Kim Kardashian nëpër shumë pasarela, duke pozuar rrëzëllitëse si gjithmonë. Duket se çdo gjë e saj është e kururar deri në perfeksion! Duke nisur nga flokët, make up-i, veshja, këpucët e çdo gjë tjetër. Make up-i i saj preferohet nga të gjitha femrat. Sot kemi menduar t’ju japim një ide se si të lyheni si Kim-i. Meqënëse vera ka ardhur, dhe ju do dilni më shpesh do frekuentoni vënde klasi, dhe do keni kohë më shumë për veten. Ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme: