Make Up si Mila Kunis

mila cunisKeni dëshirë të dukeni të mrekullueshme dhe pa shumë mundim? Mila Kunis është një ndër femra më të bukura në botë dhe gjithmonë sa herë shikojmë daljet e saj në publik mund të dallojmë se sa perfekte është kjo femër.

E karakterizuar si një femër shumë e thjeshtë dhe shumë klasike, sot do t’ju sugjerojmë një mënyrë make up-i siç e aplikon Mila Kunis.

Hijet blu dhe bezhë mbizotërojnë në këtë model make up, me mollëzat ngjyrë rozë.

Për më tepër mund ti hidhni një sy videotutorialit që të mësoni se si të dukeni të mrekullueshme!