Marredhenie ne cift: Pse themi te dua

Vjen nje moment ne cift ne te cilin eshte e rendesishme te themi “te dua”.Vjen nje moment ne cift ne te cilin eshte e rendesishme te themi “te dua”.

Zakonisht thuhet kur e ndjejme se marredhenia eshte rritur, dhe me te vertet nuk eshte thjeshte nje aventure kalimtare. Pastaj ka disa persona qe e perserisin shpesh dhe nuk i japin peshe kuptimit qe ka kjo fjale.

Sipas disa kerkuesve te Mit Sloan School of Management, meshkujt dhe femrat kane ndryshim ne te thenit te frazes “te dua”. Kjo gje eshte mjaft e dukshme.

Meshkujt perdorin keto dy fjale, para se te bejne dashuri, me shpresen qe partnerja te bie ne “kurth”, ndersa femrat preferojne te degjojne “te dua” me pas, sepse per to tregon nje lidhje me te qendrueshme.

Nuk duhet te kete nje motiv per te thene “te dua” por eshte e mjaftueshme ta thuash me sinqeritet. Mos beni premtime qe nuk jeni ne gjendje per ti mbajtur ato, mbi te gjitha nese personi qe keni afer eshte me te vertet i dashuruar. Vleresoni cfare te beni dhe mbi te gjitha cilat jane interesat e verteta./ikub/