Masazhi i syve tuaj

syteA keni dëgjuar ndonjëherë për masazhin e syve? Kjo është një teknikë për të relaksuar sytë. Ky është një veprim i pandërgjegjshëm që nga fëmijëria. Mbyllini sytë tuaj me butësi, mbështetni pëllëmbët mbi qepalla, në drejtimin vertikal: lëreni ballin e lirë, ndërsa baza e dorës do të jetë afërsisht nën mollëza.

Merrni dhe nxirrni frymën thellë për disa minuta, largojeni tensionin: nëse rreth jush është errësirë, errësira do të favorizojë efektin e relaksimit.

Ky zakon i thjeshtë do të ketë një efekt tepër relaksues dhe mund të relaksojë shikimin.