Mask për lëkurë të thatë

Mask për lëkurë të thatëLëkura e thatë zakonisht ndodhë gjatë kohës së ftohtë.Ajri i ftohtë e largon të drejtën e lagështisë nga lëkura, megjithatë tek disa njerëz nuk ka rëndësi klima e ftohtë pavarësisht saj kanë lëkurën e thatë.

Një dietë jo e shëndetshme, gjenetika, dhe plakja janë faktorë që kontribuojnë për një lëkurë të thatë, e për fat të keq kremrat për hidratim janë të shtrenjta, transmeton Klan Kosova.

Andaj ju këshillojmë këto produkte natyrore për lëkurë të thatë:

Vaji i ullirit ekstra i pastër.

Kremra qumështi.

Mjaltë.

Jogurt.

Vaj kokosi ekstra i pastër.

Përdorni 5ditë në javë, secilën nga një ditë deri sa fytyra juaj të marrë hidratimin e duhur, rezultatin do t’a vëreni vet.