Maska për lekurë të thatë

Maska për lekurë të thatëProduktet kozmetike mund te kushtojne shume, por eshte e mundur te kemi rezultate te mira edhe me produkte natyrale nga maskat e bera vet.

Maske me banane

Merrni gjysem banane te maturuar, 3 luge kos natyral dhe nje lug mjalte. Shtypni bananen ne frulator dhe me pas perzijini me perberesit e tjere deri sa te keni nje mase homogjene. Aplikojeni ne fytyre dhe lereni ne qetesi per 15 minuta, me pas shpelani fytyren me uje te vaket.

Maske me qershi

Qeroni qershiat nga berthamat dhe me pas perzieni me vaj ulliri deri sa te keni nje masa omogjene pak kremoze dhe te bute. Aplikojeni ne fytyre, dhe lereni ne qetesi per 10 minuta, me shpelani fytyren me uje te vaket.