Maska që eleminon rrudhat

Maska që eleminon rrudhatTë gjitha femrat dëshirojnë një fytyrë të pastër dhe pa rrudha, një fytyrë të lëmuar dhe pa ndonjë problem. Zgjidhja më e mirë është për një lëkurë pa rrudha është maska natyrale.

Përbërësit e kësaj maske janë:

1 e verdhë e vezës,

1 lugë mjaltë,

1 lugë limon

Pak krip

Përgaditëja:

Përzieni së bashku të gjithë përbërësit dhe masën e përfituar aplikojeni në fytyrë. Mbajeni për 15 minuta. Këshillohet që të përdorët 2-3 herë në javë.