Maskat për flokë

Ndonjëherë shampot dhe regjeneratorët thjeshte nuk mund t’ju ndihmojnë, pasi qe flokëve tuaj u duhet një trajtim i veçante.

Nëse keni flokë te thate pa shkëlqim, përzieni vajin e ullirit, te bademit, ricinusit dhe te trëndafilit. Aplikojeni ne flokë dhe mbajeni tere natën.  Nëse doni qe flokët tuja te shkëlqejnë për flokë te çelet përdorni çajin e rozmarinës.

Për flokë ngjyre kafe përzieni dy te bardhtë e vese me një filxhanë kafe.

Për flokë te kuqërremte përdorni maske nga dredhëzat te përzier me lëng molle.

Nëse keni flokë te errëta ne vend te lëngut te mollës përdorni lëng boronice.