Maskë me kakao për një lëkurë të shndritshme

maskeKjo maskë në përbërje të saj ka kakaon. Ju ndihmon të përmirësoni lëkurën tuaj dhe të hiqni plotësisht thatësirën në lëkurë.

Marrim kakaon dhe e përziejmë me një lugë mjaltë, i shtojmë dhe një lugë kos pa yndyrë, e përziejmë gjithashtu edhe një lugë me sheqer të zi. Kujdesuni të mos prekni zonën e syve.  E aplikoni në fytyrë maskën dhe e lini 20 minuta. E shplani fytyrën me ujë të vakët dhe do të fitoni një lëkurë shumë të freskët dhe të shndritshme. Kjo maskë vlen për lëkurën e thatë.

Marrim kakaon dhe e përziejmë me një lugë mjaltë, i shtojmë dhe një lugë kos pa yndyrë, e përziejmë gjithashtu edhe një lugë me sheqer të zi. Kujdesuni të mos prekni zonën e syve.  E aplikoni në fytyrë maskën dhe e lini 20 minuta. E shplani fytyrën me ujë të vakët dhe do të fitoni një lëkurë shumë të freskët dhe të shndritshme. Kjo maskë vlen për lëkurën e thatë.