Maskë me vaj ulliri kundra zbokthit

zbokthA e dini rëndësinë e vaji të ullirit realisht? Nëse jo ne ju informojmë se çfarë mund të bëjë ai për flokët tuaj. Mbase keni menduar që vaji i ullirit nuk duhet të përdoret tek flokët e yndyrshëm, por jeni gabuar.

Vaji i ullirit ju ndihmon të hiqni zbokthin dhe yndyrën e tepërt në flokët tuaj.

Është në veçanti i dobishëm për flokë të yndyrshme me zbokth. Ndiq një ritual një herë në javë të aplikimit të vajit të ullirit të përzierë me pak lëng limoni në flokë për 30 minuta dhe më pas mbulo flokët me peshqir të ngrohtë para se ti lash me shampo.

Në këtë mënyrë do ti riparoni ndarjet në fund të flokëve dhe ato do të shkëlqejnë më shumë se kurrë.