Maskë për eliminimin e puqrrave

Maskë për eliminimin e puqrrave Ju propozojmë një maskë për eliminimin e puqrrave, kjo maske përban produkte të cilat mund ti keni në shtëpinë tuaj.

Për të përgatitur këtë maskë ju duhen këto produkte:

–  tre luge të vogla mjaltë,

–  një luge cimet (kanell).

Më këtë masë lyhen puçrrat në mbrëmje dhe të nesërmen në mëngjes ,maska duhet të mbahet në fytyrë rreth 20 minuta, pastaj pastrohet fytyra me ujë të nxehta.

Nëse aplikohet gjate dy jave, largon puçrrat me rrënje.