Maske per heqjen e pikave te zeza

Perzjeni ne sasi te barabarta sode buke dhe uje dhe perhapeni ne fytyre duke e ferkuar per 2-3 minuta. Me pas shplajeni fytyren me uje te vaket.

Perpara se te pergatisni maska ne kushte shtepie, percaktoni llojin e lekures se fytyres.

Per lekure te thate (e rrjedhimisht shfaqje rrudhash):

Perzieni nje te verdhe veze me nje luge kos dhe nje luge mjalt derisa te krijoni nje perberje te bute. Shperndajeni neper fytyre dhe lijeni te veproje per afro 10-15 min para se ta shplani fytyren me uje te vaket.

Per lekure te yndyrshme:

Perzieni nje banane te shtypur me nje luge kos dhe pak leng limoni. Shperndajeni neper fytyre dhe lijeni te veproje per 10-15 min para se ta shplani fytyren me uje te vaket.

5 Comments

  1. eshte e vertet kjoo qe ti largon ppikat e zeza

  2. uauaua cfar te them e bera dhe me beri efekt pas menjehr jeni te mrekullushem

  3. me falni sa her duhet ta perseritessh kete?

  4. sa koh duhet ber kjo ju faliminderi

  5. a mundet perdorur dy maska ose me shum per fytyr

Komento