Maske per rritjen e flokeve dhe rigjenerimin e tyre

Maske per rritjen e flokeve dhe rigjenerimin e tyrePerberesit: Avogadro,mjalte ,vaj kokosi

Pergatitja: merrni te gjith sasine e avogadros dhe perzjejeni me 2-3 luge kokos shtoni te njejten sasi me mjalte (sasia e perberesve varet nga gjatesia e flokut qe ju keni ) Perzjejeni perberjen deri ne homogjenizimin e plote te tij me pas perhapeni ne te gjithe gjatesine e flokeve tuaj ..

Lereni kete maske per 60 min dhe shplajeni me pas me uje te vaket.
Rezultatii floke te bute ,pa te djegura dhe mbi te gjitha shume volium te flokut tuaj .