Mbrëmja me rroba gjysmë të tejdukshme

Kombinoni veshjet gjysmë të tejdukshme me rroba lëkure, gëzofi, marceli dhe me kombinime të tjera të materialeve interesante.

Mos hezitoni të vishni rroba nga materiali i mëndafshit dhe sateni.

Dukuni njësoj joshëse edhe kur kini veshur pantallona, edhe kur keni veshur fustane. /Telegrafi/