Me aromaterapi kundër celulitit

Gjëja më e mirë që mundemi t’ju rekomandojmë është e ashtuquajtura aromaterapia e cila përmban vajra esenciale, masazh të butë e cila zbatohet për të relaksuar trupin në mënyrë që trupit tuaj t’i kthehet balancimi energjik.

Një masazh e tillë mund te realizohet me anë të gurëve vullkanik dhe quhet ‘Hot-stones massage’. Kjo është edhe një ndër trajtimet të cilat do të ndihmojnë në largimin e celulitit.

Celulit është një armik dinak për këtë arsye duhet që atë të parandalojmë që gjatë kësaj periudhe të ftohtë të mos përhapet edhe më tej në trupin tone.

Ekzistojnë një sërë trajtimesh në luftimin kundër celulitit, dhe kjo periudhë e vitit është një fillim i duhur në luftën kundër këtij armiku të madh ndaj bukurisë femërore. /Telegrafi/