Mënyra se si e ndryshon veten kjo grimere, do t’ju mahnisë

Mënyra se si e ndryshon veten kjo grimere, do t’ju mahnisë Kur e gjetëm këtë video në YouTube, të grimeres Kandee Johnson duke e transformuar vetën në australianen që ka qenë modele dhe është shndërruar në aktore, vërtetë jemi mahnitur.

Për një kohë të gjatë, Johnson ka realizuar grime të mahnitshme, duke bërë transformime, tranmeton Telegrafi.

Ajo ka vendosur të bëj një grim, që ngjason me yllin e serialit “Portokallia është e zeza e re”, pasi fansat e saj i dërgonin mesazhe të shpeshta, shkaku i ngjashmërisë që ka me aktoren.

Në regjistrim shihet mënyra se si ajo bën grimin, duke shfrytëzuar teknika strategjike të grimit dridhës dhe ndarjes së flokëve.

Madje, ajo përdor edhe vijëzues të lëngshëm të syve, për të bërë tatuazhet dalluese të aktores Rose!

“Sa herë që dikush më thotë, se dukem si dikush, do të grimosem që të dukem tamam si ai” thotë Johnson në fund të videos.

Mirë, qëllove në shenjë Johnson. E, ju mund të shikoni videon hipnotizuese më poshtë: