Mesoni si te beni Nailart

Mesoni si te beni NailartNailart: Candy-Colored Confections … Mesoni si te beni kete model hap pas hap.

thoj 1

1- Lyeni thonjte me manikyre ngjyre trendafili.

Mesoni si te beni Nailart

2- Mbuloni pjesen siper te thoit me nje manikyre me shkelqim.

thoni 3

3- Formoni 5 petale lulesh me nje manikyre ngjyre te bardhe.

thoni4

4- Formoni nje pike ne mes te lulesh dhe disa pika poshte saj./ikubINFO/