Mjaltë për aknet tuaja

mjalteEliksiri i bukurisë është një produkt shumë natyral dhe efikas për shëndetin dhe për lëkurën tuaj.
Mjalti!  Mjalti si antioksidant dhe mjet kundër akneve.

– Mjalti është i pasur me antioksidante dhe në mënyrë të suksesshme ripërtërin dëmtimet në lëkurë të krijuara nga rrezet e diellit. Përveç kësaj ka efekt antibakterial, absorbon papastërtitë nga poret dhe parandalon që lëkura të bëhet e yndyrshme dhe me këtë edhe shfaqjen e akneve.

Do t’ju ndihmojë shumë nëse fillimisht e lani fytyrën dhe e masazhoni lëkurën tuaj për 10 – 45 minuta për të pasur rezultate të mënjeherëshme duhet ta përdorni 3 herë në javë.

 

Komento