Model elegant për flokët tuaj

modeliDuke qënë se është verë shumë nga ne kemi shumë gëzime familjare, si dasmat, fejesat, mbrëmjet  verore . Vera është stina e perfeksionit e ngjyrave e diellit. Gjithmonë duhet të jeni të bukura, me flokë të rregullta.

Sot ne do t’ju sugjerojmë një model mjaft elegant për flokët tuaj. Ky model është për flokët e gjatë dhe me gjatësi mesatare. Mbase do t’ju duket shumë e vështirë kur të shikoni foton; na besoni është modeli më i thjeshtë për tu aplikuar dhe përshtatet për çdo tip stili.