Model i mrekullueshëm flokësh

floketKy model flokësh është i thjeshtë dhe i rehatshëm për tu bërë. Nuk ju merr shumë kohë për tu realizuar dhe është me të vërtetë shumë elegant dhe mund t’i shkojë çdo forme fytyre. Është shumë e rëndësishme që ju të kuptoni se për flokë të shëndetshëm duhet të kujdeseni çdo ditë e nga pak.

Për të mësuar se si ta bëni këtë model ju këshillojmë të ndiqni video tutorialin: