Model i thonjëve Louboutin

Te gjithëve ne na pëlqejnë modelet e veçanta të thonjëve. Tani moda e fundit janë modelet e thonjëve Louboutin. Mbase mund të çuditeni, por sipër të zeza dhe nga pjesa e brëndshme të kuqe.

Do mendoni se çfarë lidhje kanë thonjtë dhe këpucët?

Këtë do t’ju a shpjegojmë ne. Moda më e fundit është të keni thonjë dyngjyrësh. Bezhë me të kuq, ose e zezë me të kuqe.

Pra çka do të thotë se moda e thonjëve është pikërisht si modeli i këpucëve më të famshme dhe më moderne i kohëve të fundit.

 

loboutin nails 4 louboutin nails louboutin nails 2 loboutin nails loboutin nails1 loboutin nails 3