Modele flokësh për flokë të ‘holla’

Nëse keni flokë të holla nuk do të thotë që ju nuk mund t’i bëni ato të duken më voluminoze.

Në të kundërtën, me disa truke mund t’i gëzoni gjatësitë e ndryshme të flokëve, por në të njëjtën kohë ta arrini efektin e vëllimit të kushtueshëm, transmeton “Zeri.info”.

Zbatoni parimin e “kaosit kreativ”: Flokët e krehura me shumë kujdes dhe të buta mund të duken edhe më shumë pa volum, nëse nuk zbatoni pak kaos në to, duke i stiluar me dredha të lirshme apo duke përdorur një shirit flokësh.

Shkëputje të thellë: Kjo është në fakt një mashtrim efektiv për të arritur që flokët të duken sa më voluminoze.

LEXO EDHE: Grimi ideal për femrat me sy të gjelbër

Plot balluke: Theksim të veçantë duhet kushtuar ballukeve, le ta mbulojnë ato ballin tuaj.

Shkurtoni ato në mënyrë graduale dhe do të duken më të trasha.