Modele të shkurtra për flokët tuaj

tout_1Modelet e shkurtra të flokëve gjithmonë kanë qënë dhe do të mbesin një hap i madh për femrat. Të kesh një model të shkurtër flokësh do të thotë të guxosh të jesh e veçantë.

Ka plot mundësi zgjedhjesh edhe përse me model të shkurtër flokësh mund të jesh shumë sensuale dhe femërore.

Sot do t’ju japim disa ide se si mund të dukeni dhe ju nëse guxoni të ndryshoni rrënjësisht pamjen tuaj.

alicia-keys_3 anne-hathaway_12 charlize-theron_6 charlize-theron-short-hair  elisabeth-moss_3 halle-berry_4 lady-gaga_8 short-hair-michelle-williams short-hairstyle-anne-hathaway short-hairstyle-audrey-tautou short-hairstyle-elsa-pataky short-hairstyle-kellie-pickler