Modelet e flokeve te nuseve

Ja nje galeri fotosh me modelet e flokeve te nuseve 2011.

Modele elegante, nje kthim i embel i gershetave dhe ondeve delikate ne stilin “epoque”.

Zgjedhja ju mbetet juve./ikub/

8 Comments

  1. a ka mundesi per me shum modele per frizura se jam e interesuar

  2. bukur

  3. shum bukurr qoma numrin se jam e interisune

  4. shum flizura e bukur shum nuk akm par askund kesi flizure

  5. shum shum frizur e mir

  6. hala nuk kom pa frizur ma te mir teper e mir

  7. shum shum bukur

  8. jam e interesuar per me shume frizura nuserie,

Komento