Modelet më në modë të fustaneve

Që nga fustanet me rripa, ato me krahë të shkurtër, me vija dhe me shumë ngjyra shpërfaqin disi stilin e veçantë edhe në një trup jo perfekt.

Materialet, format dhe stilet që propozohen për këtë sezon sjellin freski dhe komoditet për çdo vajzë dhe femër që i vesh. Për këtë stinë stilistët propozojnë materiale të lehta, të cilat mbahen lehtësisht, por edhe ju tregojnë bukur.

Përveçse në modë dhe të dukeni bukur stilistët sjellin edhe disa forma fustanesh që ju bëjnë të ndiheni rehat pavarësisht formës së trupit apo kileve të tepërta që për shumë femra janë problem. /Telegrafi/