Modeli “cigaret” për femrat me figurë të përsosur

Pantallonat “cigaret”, të prera mbi nyell të këmbës, të cilat në vitet e pesëdhjeta ishin të popullarizuara falë ikonës së modë, Odri Hepbern, këtë pranverë po kthehen me të madhe.

Para së gjithash për shkak të dozës së lartë të elegancës, ky model, i dedikohen femrave shtatgjata, mund të barten edhe në variante sportive, me xhemperë të gjerë, të predimensionuar dhe me këpucë të rrafshëta, por në mbrëmje – me këmishë të gjatë dhe me këpucë me platformë. /Telegrafi/