Modeli nailart lovely

Modeli nailart lovelyMesoni si të bëni këtë model mjaft të këndëshem etap pasë etape.

-Lyeni thonjte me manikyre ngjyre te letë trëndafili.

-Aplikoni margaritar te vegjel per te dekoruar thonjte, duke lënë një hapësirë për një zemer.

-Në një letër nxjerr ne pah një zemër nga stolitë e akrilikut dhe me pas lyeni thonjte me manikyre transparent.