Mos u shtir në dashuri…

Ne jemi gati të vëmë bast që secilës prej jush i ka ndodhur të shtiret, të paktën një herë!

Besojmë se e kuptuar se për çfarë e kemi fjalën… pikërisht për ato herët kur përpara tij të duhet të shtiresh sikur kjo ishte orgazma më e mrekullueshme që ke përjetuar ndonjëherë. Pse? Zbuloje! Dhe mos e bëj më, d.m.th. mos u shtir më…!

Ja cilat janë disa nga arsyet që e detyrojnë një grua të imitojë arritjen e një orgazme:

1. Nuk dëshiron të prishë magjinë që dhurojnë momentet intime me partnerin. Kur paraloja duket se shkon ashtu siç duhet, përse duhet shembur gjithçka duke rrëfyer të vërtetën?!

2. Ka frikë se prek rëndë egon e partnerit.

3. Druhet të tregojë të vërtetën: që nuk e ka përjetuar kurrë më parë një orgazëm.

4. I trembet kohës dhe mundit që mund të kalojë partneri në mënyrë që ajo të arrijë kulmin e kënaqësisë.

5. Nuk ka as dëshirën dhe as vullnetin për ta marrë vetë përgjegjësinë e të përjetuarit të një orgazme.

6. Beson se orgazmat që arrihen gjatë seksit oral dhe paralojës janë të mjaftueshme.

E ke gjetur veten në ndonjërën nga këto arsye?