Ndarje: meshkuj dhe femra ne rrezik depresioni

Ndarje: meshkuj dhe femra ne rrezik depresioniNuk ka nevoj per terapi, pergjigja e gjitheckaje eshte dashuria. Mesa duket ilaci i vetem i depresionit, ankthit dhe varesia nga farmaceutiket mesa duket eshte martesa. Kete e ka treguar nje studim internacional i udhehequr nga 15 Shtete.

Nese jeta bashkshortore ben mire per shendetin, ne te kundert qe divorcet , ndarjet jane rrezik shume i madh per shqetesimet mentale.

Femrat jane me te ekspozuara ndaj abuzimit me alkoolin, drogat apo farmaceutiket, ndersa meshkujt me shume ndaj depresionit.

Ana e keqe e kerkimit eshte demostrimi kur nje lidhje mund te influencoje negativisht ndaj shendetit./ikubINFO/