Ndërrimi absolut i look- t

stil0   Disa gabime make up-i që duhen shmangur kur jeni duke planifikuar një shndërrim absolut, mund të bëni disa gabime nëse jeni vetëm në kërkim të rrobave për një model flokësh të ri dhe disa ndryshime kozmetike.

Këtu janë rreziqe që ju duhet të shmangni kur doni të bëni një shdërrim total. Sigurohuni që dëshironi ju të ndryshoni, jo për shkak se i dashuri juaj apo miqtë tuaj insistojnë që ju keni nevojë për një ndryshim.

Nëse ju nuk jeni gati për të, kjo mund të përfundojë shumë keq, veçanërisht nëse kjo përfshin ndryshime drastike në flokët tuaj që nuk mund të zhbëhet në qoftë se ju do të ndryshoni mendje.
stili2

Zgjedhja e ndryshme për hir se të pëlqen diçka por që nuk të shkon është padyshim një nga gabimet më të mëdha. Para së gjithash jini të sigurt se stili dhe ngjyra të kenë hije mbi ju.  Për flokët dhe kozmetikën, përdorni një aplikacion për të parë se si hije të ndryshme të ju përshtaten, dhe për rrobat, për të gjetur se cilat stile dhe ngjyra thjesht nuk bëjnë për ju.

stili1

Marrja e një vendimi drastik për të cilin mund të pedoheni kur vjen puna për të prerja e flokëve tuaj, sigurohuni që ju jeni të përkushtuar përpara se të bëni një zgjedhje drastike.

Ju gjithmonë mund të bëni një shkallëzim por në qoftë se ju e doni gjatësinë e flokëve tuaj, ndoshta ndryshimi i vetëm që ju duhet është një ngjyrë e re, jo një prerje e shkurtër.

Për disa gra, një shndërrim i plotë mund të kthehet në një shok të madh dhe të vetë vlerësimin. Nëse ju keni frikë nga ndryshimi, ju mund të dëshironi të mendoheni para se të bëni një zgjedhje të re për veshjet, së bashku me një model flokësh të ri dhe kozmetikë të re.

Çdo hap në të njëjtën kohë mund të jetë emocionues, por kjo nuk është për të gjithë.stili