Ndryshoni cdo dite make-up-in

Shpesh ndjehemi konfuze dhe nuk jemi ne gjendje te zgjedhim make-up-in e duhur.

Por zgjidhja eshte e thjeshte, te zgjedhesh gjithmone ate qe i pershtatet me mire fytyres tuaj.

Ashtu sikurse zgjedhja e veshjeve per rastin e duhur, edhe make-up-i i takon vendi i duhur. Sigurohuni gjithashtu qe te gjeni dhe aksesoret e duhur per te kompletuar stilin tuaj.

Ja disa ide dhe sygjerime per nje perzierje ngjyras./ikub/