Në fundvitit cdo femer ka deshirë të shkelqejë

Mbi nje gje jemi te gjitha dakord: ne party e fundvitit cdo femer ka deshire te shkelqeje. Prej javesh vitrinat e dyqaneve shkelqejne nga aksesoret, veshjet me gure te shumellojshem.

Drite, drite dhe vetem drite, ky eshte sinonimi per nje look per 31 dhjetor. Te shohim cfare propozojne stilistet dhe tendencat persa i perket veshjeve per party.

Ashtu si sugjerojne pasarelat, vjeshte-dimer 09/10, duan kembet ne pamje te pare. Fundet jane mini, kepucet per te veshur pa dyshim dekolte me taka te larta, por beni kujdes mos e teproni qe te dukeni vulgare.

Persa i perket ngjyrave, nuk ka dyshim qe ngjyrat e festave jane : e arta, argjendta, e kuqja dhe e bardha.