Në trend buzët me refleksë vaji

Në trend buzët me refleksë vajiTrendi më i ri i bukurisë, janë buzët që imitojnë refleksionin e vajit.Ky imitim, më herët është parë tek thonjtë dhe flokët.

Kësaj radhe, po shfrytëzohet ngjyra e kaltër, e purpurt dhe e hirtë që të imitohen ngjyra që shihen vetëm tek vaji.

Nëse dëshironi një shkëlqim mahnitës, vëni një ngjyrim të tillë, në pjesën e sipërme të buzës, transmeton Telegrafi.

Në trend buzët me refleksë vaji