Në trend buzkuqi i errëta

Në trend buzkuqi i errëtaTani është shumë trend që të vendosen ngjyra të errëta, madje kemi arritur deri në pikën ku vendosët edhe ngjyra e zezë.

Përveç që është trend tash edhe koha është ftohur dhe çdoherë janë preferuar ngjyra të mbyllura për këtë sezon, sidomos në mbrëmje.

Nëse dëshironi të dukeni bukur me një buzëkuq të mbyllur atëherë mos vendosni asgjë tjetër përveç maskarasë .

Përdorni brusha për shpërndarjen e buzëkuqve, duke i lyer më parë pastaj duke i rrethuar ato.