Ne trend fustani i shkurtër i viteve ’60

Sa shumë i do moda vitet ’60 dhe sa shpesh rikthehet në stilin e atyre viteve! Fustani i shkurtër i asaj dekade është trendi i momentit në pasarelat e botës.

Zgjidhni edhe ju një fustan alla Brigitte Bardot, por të modernizuar, për t’iu përshtatur kohës sonë.

Propozimi ynë është RED Valentino pranveror, me një ngjyrë që shkëlqen tiparet dhe kombinohet bukur me ngjyra të tjera në aksesorë e këpucë.