Në trend mjekrën me xixa

Në trend mjekrën me xixaPas femrave të cilat lyejnë me xixa rrënjën e flokëve të tyre, me sa duket ky trend iu ka pëlqyer edhe meshkujve.

Meshkujt me mjekër kanë filluar të postojnë në Instagram foto të tyre me mjekrën e lyer me xixa.

Prag festash dhe të gjithë meritojmë të argëtohemi.

Në trend mjekrën me xixa

Në trend mjekrën me xixa

 

Në trend mjekrën me xixa