Ngjyra roze dhe e zeze eshte ne mode

Ngjyra roze dhe e zeze eshte ne modeNgjyra roze dhe e zeze eshte ne mode per vitm 2009/2010.Nje kombinim fitues per vjeshte-dimer 2009-2010 eshte ngjyra roze me te zeze, e propozuar ne shume variante midis te cilave mund te zgjedhesh.

Roza dhe e zeza jane dy ngjyra te kunderta, kombinimi i te cilave eshte nje loje e veshtire. Ngjyra e pare eshte simboli i romanticizmit dhe i feminilitetit, ndersa e zeza eshte nje ngjyre e fort dhe e eger.

Tonalitet e ngjyres roze kete here parashikojne sfumatura qe anojne me shume nga romantikja,  shcking pink, e cila kombinohet ne menyre perfekte nga detaje total black.

Keto dy ngjyra mund te na propozojne kombinime shume interesante te nje stili te vecante.