Ngjyra të ndryshme pranverore

Kur vjen puna te stili pranveror, jo çdo gjë është e zezë dhe e bardhë.

Dyqanet janë të mbushura me rroba të ndryshme dhe ngjyra të ndryshme, por nëse ju i kushtoni pak më shumë rëndësi vetës, atëherë me në palë çorapë të holla mund të dukeni shume bukur.

E bardha e zaza edhe hirta është zgedhje shumë e mirë, dhe janë nuanca shumë të përshtatshme.

Thjesht kur ngjyrat përzihen mes vete del një kombinim shumë i mirë, dhe ju do të dukeni shumë bukur.