Ngjyrat e manikyrave më të preferuara për këtë verë

Thonjtë e gjatë dhe të lyer bukur i japin pamje shumë sharmante dorës. Me hyrjen e sezonit të ri ne ju sugjerojmë të tregoheni më të kujdesshëm me manikyrin tuaj, të mos i lini pas dore ngjyrat që janë “in” këtë verë.

Shumëllojshmëria e ngjyrave është e mahnitshme. Për më tepër ju ftojmë t’i hidhni një sy modeleve të mëposhtme.

 

manikyra manikyra (1) manikyra (2) manikyra (3) manikyra (4) manikyra (5) manikyra (6) manikyra (7) manikyra (8) manikyra (9)