Një varëse që ndricon dekolten

Xherdan

Një varese qe ndricon dekolten ne ditet e ftohta te dimrit.

Me klimen e ftohte, qielli gri eshte e rendesishme qe look-u te na jape gjendje te mire shpirterore, perkundrazi duhet te gjejme nje detaj qe te na jap kenaqesi dhe driten qe na mungon.

Dhe zgjedhja eshte nje  gjerdan i cili behen gjeja me rendesishme dhe me efikase per te na dhen kenaqesi rrezellitur.