Nuse me flokë të shkurtra

Sot janë gjithnjë e më të shpeshta flokët dredha të lëshuara romantike apo modelet e thjeshta dhe elegante të flokëve të drejta.

Në kohën e sotme nuk është problem të imagjinosh një model të bukur flokësh edhe te të rejat të cilat kanë flokë të shkurta. Ekzistojnë flokë të ndryshme artificiale (zgjidhje afatshkurtër) apo ekstension i flokëve (zgjidhje disa muajshe).

Nëse nusja dëshiron gjatësinë natyrore të flokëve, edhe atëherë mund të krijohet një model i bukur dhe romantik i flokëve me të cilin ajo do të shkëlqejë në ditën e rëndësishme të jetës së saj.

Qofshin flokët të ngritura apo të lëshuara, ato kanë nevojë për rregullim të njëjtë, ashtu që të ruajnë formën e tyre gjatë gjithë natës.

Sot janë gjithnjë e më të shpeshta flokët dredha të lëshuara romantike apo modelet e thjeshta dhe elegante të flokëve të drejta, të zbukuruara me ndonjë lule apo ndonjë zbukuruara me ndonjë lule apo ndonjë zbukurim tjetër, varësisht nga dëshira e bukuroshes. /Telegrafi/

Nuse me flokë të shkurtra