Ombret

ombreEdhe pse ka disa vite që kanë dalur në modë dhe femrat po i përdorin në masë, sot do t’ju mësojmë se si t’i realizoni pa shumë mund Ombret. Majet e flokëve më të hapura se ngjyra e rrënjës jo vetëm që duket bukur, por ju ndihmon edhe ju që mos të lyeni shumë shpesh flokët.

Ju ftojmë të ndiqni këtë video ku do ju shpjegohet se si hap pas hapi mund të realizoni Ombret perfekte.