Patatet ne shërbim te bukurisë

Nga patatet mund te pergaditen ushqime te ndryshme. Patatja eshte shume e dobishme per organizmin e njeriut.

Mirepo pos qe perdoren si ushqim patatet jane edhe ne sherbim te bukurise.Patatet e grira apo te prera ne rrathe mund te vendosen ne djegiet e lehta.

Patatet mund te perdoren edhe kunder enjtjeve ne sy dhe rratheve te zi rreth syve.

Uji ne te cilin jane zier patatet eshte nje losion shume i mire kunder alergjise.